lauantai 19. maaliskuuta 2016

Akupunktiota jäykkyyteen, uintiin tutustumista, reeniä reeniä

Nana raasu oli alkanut nykimään ja pykimään selkäänsä huomattavasti, niin aikaistin varattua akupunktio aikaa kuukaudella. Onneksi näin lomalla pystyy ottamaan päivä-aikoja, niin sai uuden ajan heti seuraavalle päivälle. Nanalla olikin lantion oikealla puolella kireyttä ja lannerangan alueella jäykkyyttä. Myös oikean olkanivelen ja polvien kanssa oli pientä kuormitusta. 

Oli muuten ensimmäinen kerta, kun Nana pötkötteli hoidon ajan. Ell sanoikin, että hyvinkin saattaa johtua korotetusta särkylääkkeestä. Ollaan senkin määrää jouduttu vähän aikaa sitten nostamaan :( Todennäköisesti mennään taas 3 kuukauden päästä, vaikka normaalisti ollaan käyty 4 kk välein. Oli niin kovin juntturassa nyt, että ehkä ihan aiheellista. 

Nana on kuitenkin iloinen, pirteä ja leikkisä pörröpylly, että ei se tilanne vielä paha ole :)Isla taasen on päässyt nauttimaan uinnin iloista oikein uittajan avustuksella. Osallistuttiin Etelä-Suomen Sheltit ry:n järjestämään kimppauintiin Sportti Hurtassa perjantaina. Tämä olikin varsinaisesti ensimmäinen kerta kun Isla ihan oikein kunnolla ui. Aluksi mentiin vähän seiniä pitkin, mutta hienosti seurasi kuitenkin mua, kun kipittelin altaan reunalla. Vähän kuitenkin jännitti tämä uusi elementti - vesi. Lelun suostui ottamaan matkaan vain jos osui suoraan reitille (jos silloinkaan), mutta ihan vielä ei puhdas noutaminen onnistunut. Jos vertaa Nanan ensimmäisiin uinti kertoihin, niin uskon, että Isla pääsee hommaan sisään nopeammin ja helpommin. 

Täytyy vielä itse autoilusta todeta, että menipäs hyvin. Matka kesti reilun puoli tuntia ja koira oli kuorrutettu Postafenilla, Adaptil-suihkeella ja piparmintun tuoksulla. Mennen tullen kuolaa oli tarjolla, mutta se on pientä. Pahemminkin on mennyt. Pikku hiljaa alkaa vaikuttamaan siltä, että työvoittoa ollaan saamassa pahoinvoinnin kanssa...hyvin pikku hiljaa.
Jotta vierivä kivi ei sammaloidu, niin käytiin vielä lauantaina ShowHau Centerin näyttelytreeneissä. Vetäjänä toimi Tiina Fyhr. Ryhmiä oli useita ja koirakoita enintään 10 per ryhmä. Sattumoisin nähtiin tuttujakin paikan päällä :) Paikka oli itsestään vielä vähän kesken, mutta lämmin tila oli iso plussa kaikkien kylmien aksahallien jälkeen. Paikasta tulee varmasti hieno kuhan valmistuu.

Isla on pikkaisen piristinyt juoksujen loppumisen jälkeen ja se näkyikin pienenä hihnaan nojaamisena. Tarvitaan siis edelleen vaan kovasti treeniä vaikka olisi jo pikku hiljaa kiva osallistua näyttelyihinkin. Noin muuten treenit meni ihan mukavasti. Varmasti osallistutaan uudelleen. Ja uudelleen...ja uudelleen :D 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti