lauantai 17. joulukuuta 2016

Messarit 2016

Pikkuhiljaa on alettu toipumaan messari viikonlopusta :) Aina mukava käydä, nähdä tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin, shoppailla ja pyörähdellä kehissä, mutta rankaahan se on työviikon päälle. 

Lauantaina tuomarina oli Maija Heinilä Norjasta. Ennen kehää tein normaalit lämmittelyt ja pienet leikit. Näiden lisäksi testasin jotain uutta - tuttu koirakko meni edellä ja me Islan kanssa perässä. Heti kun Isla painoi liikaa kaasua ärähdin. Tämä taisi auttaa, koska Isla meni kehässä todella upeasti! Tuomarikin tykkäsi todella paljon. Isla oli Avo ERI 2 SA! Vain korkea häntä vei luokkavoiton. Kun vaan Isla vähän saa rauhoitettua menoa, häntää alas, niin ehdottomasti vien samalle tuomarille uudelleen.

Sunnuntaina oli vuorossa Eerolan Päivi. Isla aloitti hienosti, mutta valitettavasti vähän odottaminen ja turhautuminen pamahti läpi ja mukaan liittyi haukkuminen ja rynniminen ns. viime metreillä. Isla kuitenkin sijoittui Avo ERI 4. Olin aluksi hyvin pettynyt jarrujen pettämisen vuoksi, vaikka sijoitus tulikin, että nakkasin kamat kasaan ja lähdettiin autolle. Autolla soikin puhelin, Islan kasvattaja kyseli, että ollaanhan vielä hallilla..kasvattajaryhmä olisi alkamassa. Apua, kukaan ei ollut mulle sanonut, pieni paniikin poikanen meinasi iskeä :D Nappasin koiran, hihnan, passin ja numerolapun matkaan ja juoksin parkkihallista takaisin hallille. Mies jäi Rollo-pennun ja tavaroiden kanssa autolle.

Välitauko (ja pieni juoksuspurtti) teki selkeesti hyvää. Oma mieli oli vielä vähän apea, mutta kasvisryhmässä Isla tsemppasi hienosti ja omakin mieli parani. Onneksi juoksin takaisin, saatiin hyvä viimeinen fiilis molemmille ja kasvattajakin oli hienosti 3 KP.

Ilo nähdä, että Islalla alkaa pikkuhiljaa palikat loksahtaa paikoilleen. Olen messari viikonloppuun kokonaisuutena kyllä hyvin hyvin tyytyväinen. Molempina päivinä kovassa seurassa sijoitus ja selkeää käytösmuutosta. 

Treenaamista jatketaan varmasti, parin viikon päästä olisi mätsärit ja sen jälkeen osoite onkin Viro.1 kommentti: