sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Viikonloppu Valgassa

Reissu numero 2 Viroon on suoritettu ja reissusta palauduttu. Päästiin samalla tutustumaan mennen tullen TalinkSiljan uuteen MegaStar laivaan koirien odottaessa kiltisti autossa. Onhan uusi aina uutta ja hienoa. Hyvin vierähti se pari tuntia uuttaa laivaa tutkiskellessa. 

Vaikka näyttelypaikka sijaitsi Valgassa jäimme Tartuun yöksi, koska Valgassa olevat majoituspaikat olivat yksinkertaisesti täynnä. Huomattiin jo viime kerralla kävelymatkan päässä olleen eläinklinikan, mutta nyt tällä matkalla vasta tajusimme, että mehän voidaan käydä sielä hoitamassa madotukset. Jää se rumba näyttelypaikalla sitten väliin. Ilman ajanvarausta ja ennakkoilmoituksia homma onnistui ja ottivat 5 euroa passin merkinnästä. Paikka on klo 19 asti auki ainakin perjantaisin, eli jos on yhtään myöhemmällä lautalla liikenteessä, niin ei kerkeisi. Suositteluni jos on Tartun suunnalla liikenteessä, Hektor Hostellin lähellä Riia kadulta löytyy.

Lauantaina Isla oli PN2, ja vähän vaikutti siltä, että 1. sija ja sitä myöten sertin saaminen oli todella todella lähellä. Mutta onneksi sunnuntaina nappasi isosti. Isla oli ahkerasta maton skannaamisesta huolimatta upeasti VSP! Parhaana narttuna Isla sai myös ensimmäisen SERTinsä! Komea nuori uros vei ROP sijan ja sijoittui ryhmiksissäkin. Olen erittäin tyytyväinen päivään!

Uudet matkat on jo varattu kesämmälle. Isla alkaa nimittäin antaa merkkejä turkin pudottamisesta ja turkki on takaisin oman arvion mukaan elokuussa..pahimmillaan vasta syyskuussa. Niin pitkälle ei tuomaritietoja saatika näyttelytietoja ihan kaikista ole. Tästä huolimatta olen suunnitellut ilmoittaa Islan heinäkuulle 2 näyttelyyn ja elokuulle 1 (tarvittaessa). Myös toki syyskuussa jne olisi näyttelyitä, mutta katsoo nyt miten näiden kanssa käy :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti