sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Lahden rinsessa kisoissa

Viikko takaperin käytiin pyörähtämässä Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Alunperin ei ollut tarkoitus Islaa ko. näyttelyyn edes ilmoittaa, mutta Marja pyysi josko lähtisin kuskiksi hänelle ja Rollolle, niin siinä samalla kyydillä omankin koiran kiikuttaa paikalle - ja kun vielä turkkia oli päällä :) Eli oltiin liikenteessä täysin ilman odotuksia ja vain viettämässä mukavaa aikaa hyvässä seurassa.

Tuomari käytti arvostelu skaalaa ihan T:stä ERI:iin. Isla sai ERI:n, huh :D Haastetta toi edellä huomattavasti hitaammin ravaavat koirat. Tunnetusti Islan ravi on hyvin eteenpäin vievää. Jouduttiin välillä jopa hetkeksi pysähtymään, että saatiin hajurakoa edelliseen. Yksilö suorituksessa tuomarikin katsoi vain liikkeet takaa ja edestä eli Isla ei päässyt kunnolla esittämään raviaan. Avolaisista nartuista 5 sai erinomaisen. Tavallaan Isla oli siis 5. luokassaan, koska ei tällä kertaa sijoittunut ;) Olen ihan tyytyväinen tulokseen, koska en tosiaan odotettu mitään tältä keikalta. Hyvää treeniä ja ajanvietettä. Oli erittäin mukava päivä hyvässä seurassa.

Kehän laidalta on saanut paljon uusia tuttavuuksia tässä parin kolmen vuoden aikana, iso kiitos tästä myös kuuluu Marjalle. Hän tuntee paljon koiraihmisiä ja olen heihin päässyt kätevästi tutustumaan kun on liikkunut Marjan kanssa koiranäyttelyissä ja joillain kursseilla. Muuten näin tyyppillisenä suomalaisena sitä vaan äkkiä keskittyisi oman koiran pöyhintään juttelematta kenellekään :D

->Arvostelu

Seuraavat näyttelyt onkin heinäkuussa, mahdollisesti kesäkuussa muutama, koska parin kk sisällä Isla tulee pudottamaan turkkinsa ja siirtyy bikini muotiin. Turkki on takaisin vasta ehkä syyskuussa, mutta syksyn tullessa näyttelytkin vähenee ja kesällä biksut on ihan bueno asuste. Mutta antaa sen pikkaisen tasaantua, niin ei ole niin kynityn näköinen kehässä ;)

Kuva Riikka Johanna Ratilainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti