tiistai 12. joulukuuta 2017

Valio Missi

Ajattelin jo, että en mitään tänne kirjoittele näyttelyistä joista ei kotiin tuomisia tule, mutta täytyy nyt tehdä poikkeus heti alkuun. Isla nimittäin korkkasi omalta osaltaan valioluokan Tampereella. Lauantaina Isla oli Eri3 ja sunnuntaina Eri3 SA.

Suurempia en odottanutkaan lauantailta, mutta muutamat jopa ihmetteli miten ei SA:ta saanut. Päivi Eerola on tiukka, mutta mukava, ja erittäin ihana koiria kohtaan. Tulen varmasti jatkossakin koirani hänelle ilmoittamaan, Isla ei vaan ole hänen koiransa. Katsotaan siis seuraavan koiran kanssa seuraavan kerran. Jos koira tarvitsee hyvää treeniä, niin suosittelen Päiviä lämpimästi. Koira saa varmasti hyvän kokemuksen!

Tampereelle kurvasinkin lähinnä sunnuntain tuomarin Tarja Löfmanin takia. Isla oli aikaisemmin saanutkin häneltä SA:n ja niin myös tälläkin kertaa. Valitettavasti Islan rahkeet loppuikin siihen. Vaikkakin Tampere oli mielettömän sokkeloinen paikka, oltiin koko ajan eksyksissä, niin viikonloppu oli äärettömän mukava! Seuraavalla kerralla (jos sellaista tulee) tietää paremmin mistä esim. pysäköintipaikkaa etsii - vähän lähempää hotellia ;)


Kuva Marianne Timonen


Tampereen jälkeen olikin vielä jäljellä Messarit. Olin ilmoittanut Islan vain yhdelle päivälle - Pohjoismaiden Voittajiin portugalilaiselle tuomarille. Jälkikäteen katsottuna koen, että tein ihan oikean ratkaisun tuomarin suhteen. Monteiro Rui Alves oli todella mukava ja rento tapaus. Arvostelu oli täysin Islan näköinen ja kovassa seurassa upea tulos - VAL ERI3 SA. Toki valehtelisin, jos sanoisin ettei harmita yhtään ettei sijoituttu PN kehässä / saatu Sertiä. Tottakai se vähän harmittaa, mutta tulos on silti erittäin hyvä...ellei erinomainen. Messarit on kuitenkin aina messarit kuten taisin vuosikin sitten todeta :D

Kolme näyttelyä on siis takana valiolaisena ja aikas tasaista tulosta on tähän asti tullut. Kaiken kaikkiaan, Virot mukaan lukien, tuli tänä vuonna piipahdettua 22 näyttelyssä. Ensi vuonna otetaankin vähän rauhallisemmin. Tammikuussa on kaksi näyttelyä, mutta sen jälkeen voi olla, että menee loppu vuoteen - ehkä jopa vuoden 2019 puolelle. Katsellaan, ilmoitellaan ja näkyillään :)

*Arvostelut*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti