keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Ensimmäiset rally-tokon epikset

Nyt oli jännittävin sunnuntai vähään aikaan. Pinserit ry järkkäsi 6.5. rally-tokon epikset ja mehän suunnattiin sinne. Ollaan treenailtu helmikuun lopusta alkaen enemmän kuin vähemmän, ja nyt oli aika laittaa koirakko testiin. Isla starttasi turvallisesti nami-ALO luokassa, 2 kertaa. Ekasta startista huomasi, että jännittää ja molemmilla vähän hakusessa homma. Oli vinoutta, epätarkkuutta, uusiminen ja tupla istumista, josta yksinään napsahti -10. Fiilis oli kuitenkin oikein hyvä, olin iloisesti yllättynyt suorituksesta ja pisteet 84 ei ollut ollenkaan huonot. Kyllähän näillä pisteillä saisi hyväksytyn tuloksen virallisista kisoista. 

Toinen startti menikin vielä hitusen paremmin, ainakin siltä tuntui heti radan jälkeen. Hetki jouduttiin tuloksia jännittämään, kun loputkin koirakot olivat menneet radan ja päästiin tulosten julkistamiseen. Ei tullut kuin yhdellä kyltillä epätarkkuutta ja upeasti 99 pisteillä noustiin nami-ALO luokan 2. sijalle. Wou!! Ihan mieletöntä!

Tästä onkin erittäin kiva jatkaa treenejä, kun tietää vähän missä mennään ja missään ollaan. Parin viikon päästä on ihan viralliset kisat tulossa. Kerkeää vielä treenaamaan, mutta ei kai tässä ihan tunareita ollakaan. Mietityttää tosin se, että virallisissahan on vain yksi startti. Uusinta lähtöjä ei ole. Se on hoidettava kerralla homma kotiin. Täytyy toki treenata monipuolisesti, myös ylemmän luokan liikkeitä, mutta etenkin ´koira eteen´ kyltit, ja ylipäätänsä seuraaminen, sitä on vahvistettava. Mitä muuta..vinoutta tai lähinnä sitä ettei koira menisi liian vinoon mm. maahan mennessä. Kyllähän tässä opiskeltavaa ja opetettavaa vielä on :)  Summa summarum - rally-toko vie mennessään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti