sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Harjoitukset jatkuu epiksien merkeissä

Tänään päästiin testaamaan hallien sijasta epiksiä ulkokentällä. Kuuma päivä oli tiedossa, mutta tästäkin huolimatta olin innoissani. Oli pientä luottoa siihen, että Isla hallitsee hiekka alustan paremmin. Ensimmäisessä startissa tuli yhteensä 13 virhepistettä, joista -10 tiedostin ja olisin hyvin voinut uusia, mutta Islalla oli suhteellisen hyvä meininki ja kontaktia tarjosi, niin päätin jatkaa matkaa. Tuomari oli todella mukava ja hän antoi heti radan jälkeen vielä palautetta. Niin kehut kuin kehitettävät.

Toisella startilla alkoi selkeästi kuumuus painamaan myös Islaa, mutta muuten kontakti oli jopa parempi ja tulos olikin mieletön. Täydet 100 p. Wow!! Olin ihan varma, että mun virheestä Isla istui yhdellä kyltillä ylimääräisen kerran, mutta ei! Radalla oli vielä pieni tuulen tuoma haaste - rata-alueen ympärillä menevä nauha irtosi tuulen voimasta yhdestä kohtaa. Nauha oli vielä siitä kohtaa poikki eli häiriönä lepatti pari muovista nauhan pätkää. Tuomari ja koetoimitsija? olivat kuulemma jännittäneet miten meidän käy :D Isla ei kuitenkaan ottanut mitään häiriötä niistä! Tuomari sanoikin, että jos olisi ottanut, niin oltaisiin saatu uusia korjauksen jälkeen.

Ensi viikolla on vuorossa viralliset kisat Porvoossa - sisällä. Eli nyt pientä huolta tuo jälleen tuo tekonurmi, mutta harjoitellaan kontaktia ylipäätänsä viikolla kaiken muun kivan lisäksi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti